Föräldrar till valparna

Chefka´s Alltid Ha Mer. SE22763/2019 (Saga) Mor till valparna
Saga är en ung tik med bra härstamning. Hon är snygg med bra vinklar och frontparti. Ögonlyst Ua och HD fri avläst av OFA.
Hon är klok och håller ett vaksamt öga på gården och vad som händer runt om. Hon följer gärna med ut när man ska utföra arbete med staket o djur. Hon har själv tagit på sig uppgiften att se till att fåren går dit de ska utan att vara upplärd i vallning. Hon jagar bort ev rävar som dristar sig att komma i närheten av fårhuset eller gården. Hon fungerar bra med andra hundar och djur. Saga har blivit utställd 1 gång med Very Good trots hon hatade vara där och visade det tydligt. Coronan är orsaken till det inte blivit mer utställningar
Dragonheart Kasmir Moravia SE55114/2013 (Svip) Far till valparna
Svip är en härlig hane som man bara inte kan låta bli att gilla. Han har en spännande och bra härstamning.
Det är en vacker hane, mycket maskulin i uttrycket. Han är svensk utställningschampion. Han har mörka ögon som ser ut som korinter, Han har ett trevligt sätt och fungerade utmärkt här i vintras på gården och med djuren trots han inte varit här förut. Han följde snällt med Saga när hon visade runt honom på gården. Han har ett mycket gott temperament och har gett fina valpar i tidigare parningar.

Senaste kommentarer

19.02 | 03:05

Hej jag är intresserad av en valp husky hane

19.05 | 13:53

Hur når jag er mvh maria

15.05 | 16:54

Hej Maggan Andersson heter jag jobbar på Utsiktens särskola i Dals-Ed
Vi har en elev som är mycket intresserad av att träffa en huskey kan vi komma på besök?

09.10 | 04:40

Neisti är 23 år. En gammal herre men fortfarande i god form och gillar komma ut en tur i skogen